Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Helyszíni kőfelverődés javítás Tesco Váci út

2019.05.24

Helyszíni kőfelverődés javítás Tesco Váci út

Mobil, akciós kavicsfelverődés javítás Tesco Váci út környékén (36 70 602-6000), nagyon rövid idő alatt.

Autóüveg javítása Tesco Váci út – hasznos tanácsok

Minden esetben ragassza le a kár helyét, hogy ne szennyeződjön! Melegben a szélvédő üveg gyorsabban reped! Ne mossa le az autóüveget az autóüveg károsodásának elhárítása előtt! Színezett szélvédő szerelése is lehetséges! Fűtőszálas autóüveget is lehet javítani! Hátsó és oldalsó szélvédő is javítható!
Miért minket válasszon a szélvédő helyreállítására?
1. A legfontosabb, amit velünk megőriz, a biztonság. Először is kizárólag jó minőségű szélvédő üveget szerelünk be minőségi gyártók termékei közül, másfelől ne bízza magát a piacon jelen lévő nem hozzáértő szerelőkre, akik jutányos szerelést ígérve sokakat átvernek. Mi kizárólag kiváló szerszámokkal dolgozunk, és ha hozzánk fordul, nyugodtan alhat, sok referenciával bírunk az autóüveg javítás és csere területén, mert egy évtizede végezzük a javításokat.
Szélvédőjavítás Tesco Váci út
2. Ünnepnap is végzünk javítást, és akár a helyszínre is megyünk!
Gyors szélvédő javítás Tesco Váci út
3. Velünk pénzt is takaríthat meg, mert a autóüveget csak abban az esetben cseréljük, ha javítással nem orvosolható a rendellenesség.

A legtöbb esetben elkerülhetetlennek tűnik, de mikor kell tényleg megcsináltatni, mennyit kell fizetni érte, és kit bízhatok meg vele megbízható, villámgyors és filléres megoldásért? Gépkocsi, busz, kamion, tehergépjármű autóüveg javítása a helyszínen.
Olcsó szélvédő javítás Tesco Váci út
Napi szinten keresnek minket a következő kérdésekkel kapcsolatban:

 • szélvédő gumi ragasztás Tesco Váci út
 • szélvédő oldalablak
 • szélvédő rendelés Tesco Váci út
 • 3m szélvédő ragasztó

Keresett modellek, szélvédő cserét végzünk:

 

 • Opel Combo B szélvédő
 • Opel Corsa C szélvédő méret Tesco Váci út
 • S-max szélvédő
 • Octavia 1 szélvédő
 • szélvédő Peugeot 307 Tesco Váci út
 • 407 szélvédő Tesco Váci út
 • Passat 5.5 szélvédő Tesco Váci út
 • Volvo 850 szélvédő

 

SZÉLVÉDŐ CSERE VALAMINT SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁSA Tesco Váci út térségében!

Gyors és professzionális szélvédőjavítás, a szélvédőn kőfelverődések által okozott károsodások, rések kiküszöbölése garanciával, javítóműhelyünkben, az Ön garázsában vagy a jelenlegi tartózkodási helyén, akár ingyenes kiszállással! Nem ritka eset, hogy autózás közben a szélvédőre felpattanó kő olyan problémát idéz elő, amelyet haladéktalanul meg kell szüntetni. Szerencsés esetben, akkor nem kell szakemberhez fordulnia, mert nagyon kicsi a kár nagysága. Ha látható hézag vagy törés keletkezett az autóüvegben, akkor ne habozzon inkább mesterembert hívni, mert a biztonság mindennél fontosabb, és a problémás szélvédővel inkább ne utazzon tovább! Időnként előfordul, hogy az autó ablaka a kőfelverődés hatására egy pillanat alatt megsérül, látható sérülés keletkezik, amit csak korrekcióval vagy szélvédő cserével lehet megszüntetni. Az autóüveg sérülésénél az egyik legalapvetőbb feladat, hogy miután észrevettük a problémát, akkor időben meg kell tenni a szükséges lépéseket, hogy minél nagyobb legyen az esély a szélvédő megmentésére! Jusson eszébe, ha autójáról van szó, érdemes leinformált szakműhelyt megbíznia autó szélvédő javítás Tesco Váci út térségében (06/70 602-6000) történő lebonyolításához!

Akciós autóüveg beépítés Tesco Váci út

Néhány órán belül elvégzett kisteherautó szélvédő cseréje Tesco Váci út területén akár munkaszüneti napon, rengeteg tapasztalat, jótállás, 06 70 602-6000 Szita Ferenc. CASCO kárrendezés, akciós árak.

Szélvédő csere vagy szélvédő javítás?

Ha a kocsi szélvédője valamiképpen sérül, akkor a sérülés nagyságától és fajtájától függően vagy lehetséges a szélvédőjavítás, vagy pedig nincs egyéb lehetőség, csak a szélvédő csere. Telefonos beszámoló alapján sokszor igen nehezen állapítható meg az, hogy megoldható-e javítani a sérült szélvédőt, vagy mindenképpen elkerülhetetlen a szélvédő csere. Általában az a célravezető, ha az autó szélvédőjének megtekintése után saját magunk döntjük el, hogy melyik beavatkozás javasolt.

A szélvédő csere eljárása – szélvédőcsere Tesco Váci út

Szélvédőnk 3 rétegből áll, de megtörténhet, hogy súlyosan rongálódik. A kavicsfelverődés, bármilyen kis problémának is látszik, komoly károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy végigreped, máris ki kell cserélni. Mint az orvos a páciensnek, én is lényegesnek tartom ismertetni a „diagnózist” és a gyógyítás menetét. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere folyamatával ismerkedhet meg röviden.

 1. A megrongálódott üveget egy különleges késsel vagy kivágó dróttal távolítjuk el, ügyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne sérüljenek. Ennek ellenére megtörténhet, hogy menet közben, a nem látható részeken keletkezett karcolások a jövőben csúnya korrózióhoz vezetnek. Ezért ha már megtörtént a sérülés, azt egy speciális festékkel még a beépítést megelőzően kell orvosolni.
 2. A régi szélvédő kivétele után következhet az új berakása. Ezt alapos tisztítás előzi meg, ezután rákerül a keretre. Ha az megfelelő és sérülésmentesen sikerült eltávolítani, akkor a régi keretet emeljük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az autóüveg, a következő lépés ennek a szélvédőnek a beragasztása.
 3. Ennél a lépésnél a mester nagy körültekintéssel választja ki a legtökéletesebb ragasztót. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő peremmé váljon, így megakadályozva az apró hézagos részek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felkenése után helyére kerül az üveg.
 4. Egy tapadókorongos eszközzel a helyére emeljük, határozott mozdulatokkal a helyére tesszük, és egy különleges ragasztószalaggal a kocsi tetejéhez erősítjük. Ebben az állapotban még nem lehet menni a járművel, el kell telnie az ún. műhelyelhagyási időnek. Ez idő alatt végrehajtjuk az antennák, fűtőszálak bekötését.

A fent leírtak alapján látható, hogy a szélvédő cseréje nem rakétatudomány, de azért nem javasoljuk otthoni elvégzését!

Szélvédő csere árak – szélvédő csere Tesco Váci út

Az árakkal kapcsolatos bővebb információ a megfelelő menüpontban olvasható részletesen, de összefoglaló jelleggel annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 7 ezer Ft és 19 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, busz autóüveg cseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik. A járművek oldalüvege esetén a rengeteg típus miatt egyéni árszabást alkalmazunk. Napi szinten jönnek hívások az ügyfelektől a következő kérdésekkel kapcsolatban:

 • szélvédő matrica
 • szélvédő olcsón Tesco Váci út
 • szélvédőragasztó Tesco Váci út
 • szélvédő vásárlás

Keresett típusok, szélvédő javítást végzünk:

 

 • Opel Omega B szélvédő keret
 • Opel Astra F szélvédő gumi
 • Uaz szélvédő Tesco Váci út
 • BMW 1 szélvédő
 • Mazda 2 szélvédő
 • Peugeot 406 szélvédő Tesco Váci út
 • Mazda 6 szélvédő
 • Saab 93 szélvédő Tesco Váci út

 

Garanciális kérdések

 • A részünkről beszerelt üvegek gyári minőségűek (pl. Nordglass).
 • Minden üvegre 6 hónapnyi garanciát adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
 • Autóüveg beázásra: 10 év garancia rendeltetésszerű használat esetén

Miért minket bízzon meg a szélvédő csere elvégzésével?

 • Cégünk a szélvédő csere területére szakosodott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy teljesen ingyen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.
 • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár a helyszínen is el tudjuk végezni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét hétvégén is végrehajtjuk.
 • Személyautók szélvédőcseréjén kívül teherautók és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő berakását, illetve cseréjét végző cégek többségétől, hogy munkatársaimmal több évtizedes szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat 100%-os garantált ügyfélelégedettséggel végezzük, hívjon minket nyugodtan!

A szélvédő éppen olyan lényeges biztonsági része a járműnek, mint a tökéletes állapotban lévő kerekek, ezért ne reszkírozza meg, hogy nem becsületes szakemberrel végezteti el a szerelést, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már döntött! Szélvédőcsere Tesco Váci út Az élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, a házánál vagy a saját műhelyünkben.

Szélvédőcsere Tesco Váci út – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy teljesen ingyen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője. A kárfelvételhez szükséges nyomtatványok magánszemélyeknek: – jogosítvány, – forgalmi engedély, – törzskönyv, – személyi igazolvány, – meghatalmazás a cégünk részére. A kárfelvételhez szükséges nyomtatványok cégeknek: – jogosítvány, – forgalmi engedély, – törzskönyv, – meghatalmazás részünkre, – aláírási címpéldány, – bélyegző. Szeretnénk emlékeztetni, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

Kiegészítő szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül a következő plusz szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére:

 • Lámpabúra polírozás Tesco Váci út: a lámpa búráját több menetben lecsiszoljuk, majd újralakkozzuk.
  Ez a művelet kb. 30 percet vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Tesco Váci út
 • Szélvédő polírozás Tesco Váci út: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló módszer, amelynek ára és időigénye a sérülés mélységétől függ.
  Szélvédőpolirozás Tesco Váci út
 • Szélvédő gravírozás Tesco Váci út: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést.
  Szélvédőgravírozás Tesco Váci út
 • Nano szélvédőbevonat Tesco Váci út: speciális, vízlepergető hatású technológia, amelynek köszönhetően megnő a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, visszafogja a téli jégképződést a szélvédőn, és visszafogja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. fél évig érvényesül, és ellenáll a mosóban végzett mosásnak is.
  Nanobevonat Tesco Váci út


Ha a szélvédőrepedés javítás Tesco Váci út környékén érdekli, akkor kérjük, kattintson partner oldalunkra: szélvédő javítása háznál Tesco Váci út
Hadd emlékeztessük, autó szélvédőcsere Tesco Váci út területén akár szombaton, hosszú időre visszanyúló, szakmai tapasztalattal, jótállással, önrész kedvezménnyel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, megfizethető szélvédő csere árakkal.